Otkrivanje vještica

Beletristika

  • Broj stranica: 612
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 978-953-266-237-5
  • Naslov izvornika: A Discovery of Witches
  • Prijevod: preveo s engleskog Dražen Čulić
  • Uvez: tvrdi s ovitkom
  • Visina: 225
  • Težina: 960 g

Cijena: 177,45 knCijena s popustom: 159,71 kn

Proizvod je spreman za isporuku
Dodaj u košaricu Dodaj na listu želja

Čitaj u e-izdanju!

Otkriće tajanstvenog alkemičarskog rukopisa u oxfordskoj knjižnici Bodleiani povjesničarku Dianu Bishop, jedinu osobu na svijetu koja ga može otvoriti, odvest će u neslućenu potragu za porijeklom. Diana Bishop moćna je vještica iz slavne američke vještičje obitelji, ali od najranijeg djetinjstva i nasilne smrti roditelja ne želi upotrebljavati ni razvijati svoje moći. Snažna magija oslobođena iz izgubljene knjige u Oxford privlači stvorenja koja uz ljude nastanjuju svijet – vještice, vampire i demone. Svi oni žele se dočepati moćne knjige koja krije tajnu o postanku vrsta. Diana Bishop u životnoj je opasnosti, a pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont, vampir star više od 1500 godina. No ljubav vještice i vampira zabranjena je od davnina...
Otkrivanje vještica napeta je i sasvim drugačija priča o vješticama, vampirima, demonima i ljudima, o povijesti, knjigama, alkemiji, vinu i ljubavi. Roman Deborah Harkness odmah po objavljivanju našao se na vrhu književne ljestvice New York Timesa.

Više na www.otkrivanjevjestica.com.hr

"Predivno osmišljena fantazija za odrasle sa svom čarolijom Harryja Pottera ili Sumraka. Otkrivanje vještica, neodoljiva priča o čarobnjaštvu, znanosti i zabranjenoj ljubavi, natjerat će vas da čeznete za nastavkom..."
People Magazine 

"Romantičan, učen i napet roman... Deborah Harkness svaki znanstveni i emocionalni detalj opisuje maštovito, senzualno i duhovito."
O, The Oprah Magazine 

"Roman za odrasle s mnoštvom povijesnih detalja i neodoljivo pametnom glavnom junakinjom."
Entertainment Weekly 

"Kotao koji ključa zabranjenom žudnjom sadržava sve sastojke za uvjerljivu sagu koja spaja romantiku i fantastiku."
Daily Mail

Od istog autora